Mail fra youSee om gratis julepakke

YouSee har sendt ejerforeningen en mail om 3 gratis Disney-kanaler. en kanal med 24 timers julemusik, og nogle gratis film i december (og til 07.01.2019)

youSee skriver:

“… Vi har sørget for masser af underholdning i den kommende juletid.

Vi har sammensat en julepakke, så jeres medlemmer og beboere kan få underholdning i hele december, og få skabt den bedste julestemning

Derfor giver vi alle med en tv-pakke fri adgang til kanalerne Disney Channel, Disney XD og Disney Junior i hele december måned.

  • Kanalerne bliver den 1. december automatisk lagt ind i tv-pakken, og man finder dem blandt sine andre kanaler. • Disney Channel ses på kanalplads 128
  • Disney XD ses på kanalplads 129

•Disney Junior ses på kanalplads 132Ser jeres medlemmer/beboere tv via YouSee tv-boksen, vil kanalerne ligge sidst i rækken efter de tv-kanaler, som de har i deres tv-pakke. Du kan selvfølgelig også se de tre Disney-kanaler i YouSee Tv & Film-appen eller på tv.yousee.dk.

Psst – under menupunktet Film har vi også lagt fire familiefilm klar, som man kan se alle de gange man vil i december – uden det koster noget.

Alle tv-kunder, som ikke har det i forvejen, får adgang til de tre Disney-kanaler. Kanalerne vil automatisk være synlige frem til 7. januar 2019.

Hør julemusik døgnet rundt på Ekstrakanalen  

Elsker du også at komme i julestemning til lyden af de største julehits?

Så er der godt nyt. Hele december måned, og faktisk allerede fra i dag, forvandler vi nemlig Ekstrakanalen til en musikkanal. Her kan jeres medlemmer og beboere høre gode gamle klassikere, nyfortolkninger og masser af fantastiske julesange på både dansk og engelsk – hele døgnet rundt. Så er julestemningen sikret.”

Se hele mailen på linket …

http://links.nyheder.yousee.dk/servlet/MailView?ms=NDYwODUzMwS2&r=OTU5MTI1MzcwNgS2&j=MTE1MTczMDkzMgS2&mt=1&rt=0