Uncategorized

Dokumentarfilm om Arne Jacobsen til DR: “Arne Jacobsens Danmark”

Posted on

Her videresendes en mail til alles orientering:

 
Filmoptagelser til ny dokumentarfilm om Arne Jacobsen
 
Torsdag den 24. juni mellem 8 og 18 vil vi filme i og omkring Bellavista. Det vil være arkitekturen, designet, lys / skygge vi fokuserer på. Vi vil optage både udendørs og indendørs og med drone fra stranden. Vi burde ikke stå i vejen, og vi lover ikke at filme private motiver uden at have aftalt det på forhånd. Filmen hedder “Arne Jacobsens Danmark” og bliver sendt på DR op mod jul 2021.
 
Med venlig hilsen
Lars Torp, Producer, Thin Green Line Productions
Uncategorized

Generalforsamling 10. august 2021

Posted on

Generalforsamlingen er nu planlagt til at blive gennemført den 10. august 2021 under forudsætning af, at der ikke er restriktioner, der forhindrer det.

Regnskab, beretning, tid, sted og dagsorden følger senere.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i E/F Bellavista

Henrik Nehammer (formand), Charlotte Mygind Hartvig, Egon Hedegaard, John Robbert, Shahin Lauritzen, Hanne Duus Mygdal, Regitze Reeh (suppleant), Andreas Karberg, (suppleant)

Foto fra 25. maj  kl. 23.47

Uncategorized

Orientering om vedligeholdelsesarbejder de næste par uger i Bellavista

Posted on
Der vil i den næste par uger blive foretaget vedligeholdelsesarbejder i form af maling af vinduesrammer og oliering af vinduer på bagsiden af øst-fløjen. Endvidere vil altaner blive renset for alger. Maleren vil i løbet af perioden kontakte den enkelte beboer mhp. at få adgang til at få åbnet vinduerne.
På sydsiden vil der også blive foretaget vedligeholdelses arbejder, idet facaderne ved garagerne vil blive malet, da de er medtaget af vind og vejr.
Der vil også blive foretaget diverse vedligeholdelsesarbejder på sokkel, murværk og sålbænke.
Generelt:
For at forhindre fremtidig indtrængning af rotter er der på ejendommens kloaksystem netop blevet installeret rottespærrere.
For at holde vores fælles plæne pæn og i orden har Ejerforeningen, som mange måske har bemærket, investeret i en robotgræsslåningsmaskine.
med venlig hilsen
bestyrelsen
Uncategorized

Du kan nu framelde dig YouSee-abonnementet, hvis du ønsker det

Posted on

Beboere, der slet ikke bruger YouSee eller har planer om kun at bruge fibernettet, har spurgt, om det er muligt at framelde sig YouSee.

 

Det er nu blevet muligt:

Grundpakken er nu angivet særskilt på den månedlige opkrævning, i år opkræves der 199 kr. om måneden.

Man  kan framelde sig ved at sende en anmodning pr. email til Camilla Faber, Newsec/Datea A/S, Lyngby:  CAF@newsec.dk

Så bliver dit abonnement  slettet,  og youSee betalingen fjernes fra og med den kommende månedlige opkrævning.

 

OBS: Hvis man framelder sig grundpakken fra YouSee, så framelder man sig også YouSee-internet HVIS man abonnerer på det ( foruden evt. tilvalg af TV-pakker).

 

PS: Det er endnu uvist hvornår installationen af fibernet kommer til at fungere i de 46 lejligheder, der tog imod tilbuddet om gratis installation.

Uncategorized

Invitation til kunstudstilling på Bellevue fra lørdag d. 15. maj

Posted on
Bestyrelsen har pr. mail modtaget dene invitation:

Kære beboere

Vi vil gerne invitere jer til fernisering på kunstudstillingen: Mellem billede og begivenhed
Det er nu på  lørdag d. 15. maj fra 14-22.00 på Bellevue Strand (nordstranden) i Arne Jacobsens tidligere badehus. Vi håber i vil kigge forbi.
Venlige hilsner

Albert Elias Grøndahl

Studio
 +45 30 42 32 14
Magasin Lotus
Bellevue Strand
2930 Klampenborg
Uncategorized

Nyt parkeringsopsyn: Træder i kraft fra 15. juni 2021

Posted on

Der er nu indgået aftale med parkeringsselskabet COPARK om parkeringsopsyn på Bellavistas arealer.

Det betyder at hver lejlighed skal registreres med én elektronisk parkeringstilladelse som kan fås på 2 måder:

  1. Du kan følge vejledningen i dette brev fra COPARK (gå på hjemmeside, download app, registrere din bil i app-en). Klik her: Sådan får du P-tilladelse som beboer i Bellavista  
  2. Hvis du ikke er fortrolig med elektronikken, kan du kontakte COPARK, så sørger de for at registrere dit køretøj digitalt: Ring til 4290 5010 eller skriv en e-mail til kontakt@copark.dk med navn, adresse, telefonnummer & din bils registreringsnummer.

Her et par ting det er vigtigt at bide mærke i:

– Du skal IKKE skrive dine kreditkortoplysninger i app-en, bare vælg “Reject”, og du kommer videre …

– Hvis du skifter bil skal du indsætte det ny registreringsnummer i COPARKs app, eller kontakte COPARK, så ordner de det.

– Det er aftalt, at parkering uden for afmærket p-bås er tilladt i nødstilfælde op til 3 timer for beboere, men KUN for beboere med gyldig parkeringstilladelse og korrekt indstillet P-skive. Overskrides de 3 timer vil der blive udstedt et kontrolgebyr på kr. 795,-.

– Der gives ikke bøde for at parkere på en P-bås-afstribning.

– Der udstedes ikke gæstekort. Du kan bede dine gæster om at parkere på Bellevuevej eller på p-pladsen bag Bellevueteatret.

Registrering hos COPARK bedes tilendebragt senest 1. juni d.å.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

 

PS: Hvis du har problemer med at få P-tilladelse gennem hjemmeside og app-en  kan du kontakte COPARK på 42905010 eller på e-mail kontakt@copark.dk

Du kan også kontakte John Robbert, robbert@mail.dk  som er medlem af bestyrelsen, og er den, der foreløbig tager sig af samarbejdet med COPARK.

Du kan læse om COPARKS behandling af dine persondata på https://copark.dk/privatlivspolitik/

 

Start på svar på ofte stillede spørgsmål:

Spørgsmål: Hjælp, jeg har intet ikon jeg kan klikke på?

Svar: Bare rolig, når man har skrevet oplysninger i app-en,  skal du vente til du er registreret af COPARK – dvs. gå ind i app-en igen en dag senere – så dukker der en side op, hvor du kan skrive din bils registreringsnummer  – et sted skriver de, at det sker inden for 24 timer – og SÅ har du en elektronisk tilladelse.

Spørgsmål: Hvorledes forholder vi os, når min mors hjemmehjælp kommer?

Svar: Ejerforeningen aftaler med COPARK ikke at give bøder til biler, der står “Hjemmehjælp” på. Det gælder både i P-båsene og langs kanten  af  P-pladsen  og indkørselsvejen (men ikke på græsset).

Begrundelsen er, at vi vil undgå at forringe beboernes mulighed for hjælp fra hjemmehjælpen. Skiltningen skal enten være påmalet bilen eller placeret som tydelig seddel indenfor forruden.

Uncategorized

Omkring TV & internet i Bellavista – hvad der fungerer nu og fremover

Posted on

Bestyrelsen er blevet spurgt ” Ved du tilfældigvis hvad andre gør, og hvad der fungerer? Vi har netop fået indlagt fibernet.”

Her er et så kort svar som muligt lige nu:

 

Hvad angår YouSee er det fortsat sådan her:

Vi betaler alle i Bellavista for en TV-grundpakke gennem den månedlige betaling til grundejerforeningen (som vi får gennem det gamle faste stik).

Hvis du vil ha en større TV-pakke og internetforbindelse  gennem YouSee (via det faste stik), så kontakter man selv YouSee og aftaler, se også YouSee´s egne hjemmesider.

 

Når vi får besked om at fibertilslutningen fungerer (om ca. 2 måneder):

Ang. jer, der er beboere i de 46 lejligheder, der har taget imod den gratis tilslutning:

Så kan I aktivere fibertilslutningen gennem det nye faste stik (”TDC COMMSCOPE”) gennem abonnement (og router) fra en udbyder. Se en vejledning her

Ang. jer, der er beboere i de resterende lejligheder:

I kan få lavet tilslutning til fibernettet gennem en udbyder for betaling af en montør, der sætter et stik op inden for yderdøren med tilslutning til fiberkablerne, der nu løber op igennem alle opgange.

PS: Der er også mulighed for trådløs internet.