Orientering til jer, der har valgt at blive tilsluttet TDC NET Fiber 

…om hvordan man aktiverer fibertilslutningen gennem abonnement hos en udbyder

  1. Firmaet TDC NET Fiber har installeret fibernet i vores område. Ca. 45 lejligheder har taget mod tilbuddet om gratis installering af en boks som denne lige indenfor døren i lejligheden:

          

  1. For at aktivere fiber-forbindelsen gennem denne boks skal man i den enkelte lejlighed vælge et abonnement hos en udbyder.  Vi har alle fået et brev fra ” TDC NET Fiber” om at det kan man ikke få hos dem  Vedlagt

         

  1. Der er 9 udbydere, som tilbyder os et fiberinternet-abonnementog en medfølgende router, som skal tilsluttes boksen, vi får inden for døren. Der er et link til hver af de 9 udbydere på dette link https://tdcnet.dk/fiber#providers_localpageanchor (men ikke på det link, der står i brevet (!))

          

 

  1. Man kan finde sammenligninger af udbyderes priser og hastigheder på bredbånd flere steder på Internettet ved at søge på “sammenligning af priser på bredbånd”.

 

PS: Man kan også bare betragte installeringen af fibernet som en fremtidssikring, og vente med at vælge en udbyder hvis man er tilfreds med den Internet-adgang, man allerede har.

De største fordele ved fibernet er høj og stabil hastighed, se …

https://bredbånd.dk/guides/hvad-er-forskellen-pa-bredbandsinternet-og-fiberinternet

Del:

Flere artikler nedenfor

Høringssvar til Gentofte Kommune om parkeringsregler

Kære alle beboere i Bellavista   Til orientering overvejer Gentofte kommune  i øjeblikket om parkeringsreglerne i kommunen skal justeres, herunder om kontrollen skal skærpes. Se https://gentofte.dk/det-lokale-demokrati/sammen-om-gentofte/borgermoeder-hoeringer-og-afgoerelser/borgerdialog-om-ny-parkeringsorden/.