Nyt parkeringsopsyn: Træder i kraft fra 15. juni 2021

Der er nu indgået aftale med parkeringsselskabet COPARK om parkeringsopsyn på Bellavistas arealer.

Det betyder at hver lejlighed skal registreres med én elektronisk parkeringstilladelse som kan fås på 2 måder:

  1. Du kan følge vejledningen i dette brev fra COPARK (gå på hjemmeside, download app, registrere din bil i app-en). Klik her: Sådan får du P-tilladelse som beboer i Bellavista  
  2. Hvis du ikke er fortrolig med elektronikken, kan du kontakte COPARK, så sørger de for at registrere dit køretøj digitalt: Ring til 4290 5010 eller skriv en e-mail til kontakt@copark.dk med navn, adresse, telefonnummer & din bils registreringsnummer.

Her et par ting det er vigtigt at bide mærke i:

– Du skal IKKE skrive dine kreditkortoplysninger i app-en, bare vælg “Reject”, og du kommer videre …

– Hvis du skifter bil skal du indsætte det ny registreringsnummer i COPARKs app, eller kontakte COPARK, så ordner de det.

– Det er aftalt, at parkering uden for afmærket p-bås er tilladt i nødstilfælde op til 3 timer for beboere, men KUN for beboere med gyldig parkeringstilladelse og korrekt indstillet P-skive. Overskrides de 3 timer vil der blive udstedt et kontrolgebyr på kr. 795,-.

– Der gives ikke bøde for at parkere på en P-bås-afstribning.

– Der udstedes ikke gæstekort. Du kan bede dine gæster om at parkere på Bellevuevej eller på p-pladsen bag Bellevueteatret.

Registrering hos COPARK bedes tilendebragt senest 1. juni d.å.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

 

PS: Hvis du har problemer med at få P-tilladelse gennem hjemmeside og app-en  kan du kontakte COPARK på 42905010 eller på e-mail kontakt@copark.dk

Du kan også kontakte John Robbert, robbert@mail.dk  som er medlem af bestyrelsen, og er den, der foreløbig tager sig af samarbejdet med COPARK.

Du kan læse om COPARKS behandling af dine persondata på https://copark.dk/privatlivspolitik/

 

Start på svar på ofte stillede spørgsmål:

Spørgsmål: Hjælp, jeg har intet ikon jeg kan klikke på?

Svar: Bare rolig, når man har skrevet oplysninger i app-en,  skal du vente til du er registreret af COPARK – dvs. gå ind i app-en igen en dag senere – så dukker der en side op, hvor du kan skrive din bils registreringsnummer  – et sted skriver de, at det sker inden for 24 timer – og SÅ har du en elektronisk tilladelse.

Spørgsmål: Hvorledes forholder vi os, når min mors hjemmehjælp kommer?

Svar: Ejerforeningen aftaler med COPARK ikke at give bøder til biler, der står “Hjemmehjælp” på. Det gælder både i P-båsene og langs kanten  af  P-pladsen  og indkørselsvejen (men ikke på græsset).

Begrundelsen er, at vi vil undgå at forringe beboernes mulighed for hjælp fra hjemmehjælpen. Skiltningen skal enten være påmalet bilen eller placeret som tydelig seddel indenfor forruden.

Del:

Flere artikler nedenfor

Høringssvar til Gentofte Kommune om parkeringsregler

Kære alle beboere i Bellavista   Til orientering overvejer Gentofte kommune  i øjeblikket om parkeringsreglerne i kommunen skal justeres, herunder om kontrollen skal skærpes. Se https://gentofte.dk/det-lokale-demokrati/sammen-om-gentofte/borgermoeder-hoeringer-og-afgoerelser/borgerdialog-om-ny-parkeringsorden/.