Maj-nyt fra bestyrelsen i Bellavista – første spæde udgave af et lille nyhedsbrev fra bestyrelsen

26. maj 2022

Kære alle,

Det er blevet tid til at male pergolaer og de udendørs vinduesrammer på sydsiden af nordfløjen, altså de vinduer og pergolaer i lejlighederne i nr. 433 og på Bellevuevej, der vender ud mod den store græsplæne.

Malerne fra firmaet Barsdal begynder i næste uge, hvor de kommer med en lift på mandag den 30. maj.

Derudover kan jeg anbefale at tage et kig ind på vores hjemmeside, hvor der ligger flere nye og nyttige informationer, heriblandt referatet fra generalforsamlingen. Desuden er der en opdateret oversigt over, hvordan vi kommer af med vores affald til genbrug og restaffald.

http://bellavista2930.dk/2022/05/23/opdatering-af-oversigt-over-hvor-vi-kommer-af-med-genbrug-og-restaffald-her-i-bellavista/

Der er også en orientering om sagen om sålbænkene, hvor næste skridt er, at vi får besøg af en skønsmand.

http://bellavista2930.dk/2022/05/25/orientering-om-besoeg-af-skoensmand-der-skal-undersoege-saalbaenke-og-pudstykkelse%EF%BF%BC/

Denne mail er den første spæde udgave af et lille nyhedsbrev fra bestyrelsen, der vil dukke op med jævne mellemrum i jeres indbakke.

I mellemtiden er I som altid velkomne til at kontakte bestyrelsen på denne mail med spørgsmål og kommentarer.

Og så er der bare tilbage at ønske alle en rigtig god Kristi Himmelfartsdag og lang weekend!

Venlige hilsener på vegne af hele bestyrelsen,

Regitze

Bv5, 2.tv.

PS – vedhæftet billede af gårsdagens smukke regnbue

Del:

Flere artikler nedenfor

Høringssvar til Gentofte Kommune om parkeringsregler

Kære alle beboere i Bellavista   Til orientering overvejer Gentofte kommune  i øjeblikket om parkeringsreglerne i kommunen skal justeres, herunder om kontrollen skal skærpes. Se https://gentofte.dk/det-lokale-demokrati/sammen-om-gentofte/borgermoeder-hoeringer-og-afgoerelser/borgerdialog-om-ny-parkeringsorden/.