Dokumentarfilm nu på DR: “Arne Jacobsens moderne Danmark”

Opdatering af opslaget november 2021:

Nu er den færdige film – det vellykkede reultat – blevet vist på DR, og det kan ses på dette link

Arne Jacobsens moderne Danmark | DRTV

Opslag fra juni 2021

Her videresendes en mail til alles orientering:

Filmoptagelser til ny dokumentarfilm om Arne Jacobsen
 
Torsdag den 24. juni mellem 8 og 18 vil vi filme i og omkring Bellavista. Det vil være arkitekturen, designet, lys / skygge vi fokuserer på. Vi vil optage både udendørs og indendørs og med drone fra stranden. Vi burde ikke stå i vejen, og vi lover ikke at filme private motiver uden at have aftalt det på forhånd. Filmen hedder “Arne Jacobsens Danmark” og bliver sendt på DR op mod jul 2021.
 
Med venlig hilsen
Lars Torp, Producer, Thin Green Line Productions

Del:

Flere artikler nedenfor

Høringssvar til Gentofte Kommune om parkeringsregler

Kære alle beboere i Bellavista   Til orientering overvejer Gentofte kommune  i øjeblikket om parkeringsreglerne i kommunen skal justeres, herunder om kontrollen skal skærpes. Se https://gentofte.dk/det-lokale-demokrati/sammen-om-gentofte/borgermoeder-hoeringer-og-afgoerelser/borgerdialog-om-ny-parkeringsorden/.