Bellavista med i ny video med fokus på “… the tradition and culture of design in Denmark”

Som tidligere nævnt kom der i februar et engelsk 3-mands hold og tog fotos og video udefra til billedsiden i en 3-minutters video med interviews med fokus på “… the tradition and culture of design in Denmark”.

Firmaet “Identity-Design” har skrevet til os: “We would be happy to share the content captured with you upon completion… “.

Nu er videoen færdig – det blev til mindre end 30 sekunder med video fra Bellavista – men den er interessant fordi betydningen af design i Danmark i almindelighed – og Arne Jakobsens design og arkitektur i særdeleshed – bliver diskuteret i videoen, der endte med at få titlen …

”VOLA -Total Design: A Danish Tradition”

Se her et par højkvalitetseksempler på designselskabet ”Identity Design”´s tidligere produktioner om dansk og skandinavisk arkitektur og design

Den vellykkede dokumentarfilm ”Arne Jakobsens moderne Danmark” kan stadig ses på Danmarks Radio indtil 1. nov. 2022

Del:

Flere artikler nedenfor

Høringssvar til Gentofte Kommune om parkeringsregler

Kære alle beboere i Bellavista   Til orientering overvejer Gentofte kommune  i øjeblikket om parkeringsreglerne i kommunen skal justeres, herunder om kontrollen skal skærpes. Se https://gentofte.dk/det-lokale-demokrati/sammen-om-gentofte/borgermoeder-hoeringer-og-afgoerelser/borgerdialog-om-ny-parkeringsorden/.